Tevreden klanten bij zakelijke fotoshoot!

geplaatst in: Blogs, Geen categorie | 0

fotoshoot

Fotoshoot groot succes!

Scherpenzeel | Op 26 november heeft BouwjeCV.nl de eerste fotoshoot georganiseerd in samenwerking met Pixelbalance Photography.

Kulturhus de Breehoek in Scherpenzeel had de prachtige hal ter beschikking gesteld, die fotograaf Roger Toussaint al snel had omgetoverd tot professionele fotostudio.

De diversiteit van de klanten maakte de fotoshoot ontzettend leuk! Bijna iedereen stond de eerste minuten wat onwennig voor de camera. Gelukkig is Roger er een kei in om mensen op hun gemak te stellen.

Na een paar testopnames, zodat het model een beetje gewend raakt aan de spotlights, begon het echte werk. Tussentijds kon men de foto’s bekijken, om een idee te krijgen hoe het beeld eruit ziet. Na afloop van de shoot koos de klant de twee favoriete foto’s uit, die Roger later vakkundig zou nabewerken.

 

De resultaten zijn werkelijk schitterend geworden. Gewone mensen geportretteerd op hun mooist! De stijl die Roger hanteert focust zich op het laten spreken van de ogen. Daarvoor heeft hij sinds kort een speciale lichtopstelling, zoals topfotografen in Amerika gebruiken. Hiermee zorgt Roger dat je een sprekende foto hebt in een stijl die opvalt.

De foto’s spreken voor zich!

Wil jij ook zo’n professionele foto van jezelf? Maart / april | €65 | Geef hier je interesse aan!  

img-20161128-wa0006 img-20161128-wa0005

img-20161128-wa0003

Wil jij ook zo’n professionele foto van jezelf? 21 januari | €65 | Hier aanmelden

Reageer op dit artikel