BouwjeCV.nl werkt samen met een aantal partners.  Ieder van hen kan een bouwsteen zijn voor jouw cv. We kennen deze ondernemers en kunnen ze van harte aanbevelen!

Je Beste IndrukVideo Pitch:
Hoe laat je je beste indruk achter op een podium, in een video of in een sollicitatiegesprek? Door je tekst en presentatie perfect op elkaar te laten aansluiten. Presentatiecoach en lichaamstaalexpert Margreet Jacobs en videospecialist en pitchdokter Iris Barzilay van Je Beste Indruk helpen je bij het schrijven van jouw verhaal en zorgen ervoor dat je je verhaal op een overtuigende en authentieke wijze presenteert. Wij hebben als BouwjeCV zelf een pitch opgenomen bij Margreet en Iris. Behalve superleuk om te doen, ook heel leerzaam!

 

 

 

Carrièrebeurs:
BouwjeCV.nl werkt samen met Jobnet voor de duizenden bezoekers van de Nationale Carrièredagen! We verzorgen gratis cv-checks, o.a. in de Werkspoorkathedraal in Utrecht en in de RAI te Amsterdam.

 

 

 

fotoshoot

 

Foto’s:
Geef je cv een gezicht met een representatieve foto! Wij werken samen met Roger Toussaint van Pixelbalance Photography. Roger is hard op weg om dé beste portretfotograaf van Nederland te worden. Steeds voegt hij nieuwe technieken toe om tot het beste resultaat te komen. Ook als weddingfotograaf en eventfotograaf bevelen we Roger van harte aan!

 

 

spaansplus

Talen leren:
Je cv bouw je natuurlijk voornamelijk op door waardevolle ervaring, vaardigheden en competenties!
Een extra taal leren bijvoorbeeld! Wij hebben goede ervaringen met Spaansplus.com! Kwalitatieve en persoonlijke lessen en aangepast aan jouw wensen en behoeftes.