Team BouwjeCV
Wytze & Manja, Team BouwjeCV.nl.

De kernwaarden van BouwjeCV.nl zijn:
Toegankelijk | No- nonsense | Inspiratie

Het team BouwjeCV:

Wytze is een creatieve ontwerper die al 7 jaar mooie websites, flyers én cv’s op maat maakt voor zijn klanten. Hij denkt in vormen en kleuren en is een specialist in het gebruik van designsoftware.

Manja heeft in het bedrijfsleven ervaring opgedaan in het luisteren naar en helpen van klanten. Daarnaast is ze bedrijfskundig onderlegd en heeft ervaring in het verbeteren van processen en het voeren van administratie. Vanuit haar eigen interesse is zij zich gaan verdiepen in Jobmarketing; hoe maak je nou een goed cv? Zij geeft al meer dan 10 jaar feedback op cv’s en motivatiebrieven van vrienden, familie en kennissen.

Hoe ontstond het idee:

BouwjeCV.nl is ontstaan toen Manja wilde solliciteren maar met Word niet de juiste uitstraling bereikte voor haar cv. Ze benaderde Wytze als grafisch ontwerper met de vraag of hij een mooi cv wilde maken. Zo gezegd, zo gedaan! De cv werd prachtig en een HR-medewerker merkte zelfs op: ‘Zo’n mooi cv heb ik nog nooit gezien!’. Manja ontdekte in een wirwar van websites en boeken welke informatie er nu eigenlijk in een cv hoort. Het cv leverde een sollicitatiegesprek op en had zijn doel bereikt.
Meer sollicitaties volgden. Manja klopte steeds aan bij Wytze, want voor elke vacature moest de cv worden aangepast. Na een paar maanden heen-en weer mailen bedachten Manja & Wytze dat dit makkelijker moest kunnen én dat waarschijnlijk meer werkzoekenden worstelen met hetzelfde probleem. Zo was de basis gelegd voor BouwjeCV.nl.

Hieruit ontwikkelden zij de C.V. Creator, een handige tool waar ieder zelf een goed cv maakt, in beeld en tekst!

 

Probeer de C.V. Creator zelf!

Start NU!!

 

Overige diensten:

Met de combinatie van expertise bieden wij onder Handelsnaam BouwjeMerk:

  • Ontwerpen van drukwerk zoals flyers, posters en visitekaartjes
  • Ontwerpen van illustraties en tekst voor Social Media
  • Websites voor ZZP-ers en MKB
  • Advies in communicatie uitingen

Neem voor offertes contact met ons op!