In de nabije toekomst breiden we onze zakelijke dienstverlening uit.
Hieronder een opsomming wat BouwjeCV.nl kan betekenen voor bedrijven.

Diensten voor detacherings- en uitzendbureaus:
Voor bedrijven kunnen we een C.V. template in de huisstijl van het bedrijf maken. De kandidaten die worden voorgesteld, kunnen het cv invullen, inclusief gebruik van de schrijftips. Zo worden de cv’s van uw kandidaten een mooi  én goed visitekaartje voor uw bureau. Geen geknoei meer met Word of PDF sjablonen, en geheel in uw eigen huisstijl. Meer informatie of offerte?

Loopbaancoaches en re-integratiebureaus:
Wanneer je met grotere aantallen werkzoekenden werkt en deze helpt bij het opstellen van het cv, bieden wij aantrekkelijke voordeelpakketten voor de C.V. Creator®. Samen met de klant kun je de C.V. Creator doorlopen of dit als opdracht meegeven. We bieden een handige feedbackfunctie.  Zo bied je nét dat extra stapje voor je klant! Interesse? Neem hier contact op!

Adverteerders en Recruiters:
We bouwen een waardevolle database met actuele informatie over werkzoekenden.  We kunnen (beperkt) toegang verschaffen tot actuele werkzoekenden, gecategoriseerd op opleidingsniveau, branche, functie, vaardigheden of competenties. Een volledig profiel delen we alleen wanneer de kandidaat hier expliciet toestemming voor heeft gegeven. Interesse? Neem contact op!

Het team van BouwjeCV.nl werkt graag samen!
Daarom komen we graag in contact met andere ondernemers die zichzelf ten doel stellen om werkzoekenden een stap verder te helpen. Zie je mogelijkheden tot een samenwerking, neem dan contact op!

Maatschappelijke organisaties:
Non-profit organisaties die zich inzetten voor werkgelegenheid zijn van harte welkom om contact op te nemen voor samenwerking. Wij vinden het hebben van passend werk en bijbehorend inkomen een belangrijke pijler voor individuele zingeving, persoonlijke ontwikkeling en economische zelfstandigheid. Wanneer wij daar een steentje aan kunnen bijdragen, graag!